Credit rapid – tot ce trebuie să știi 

Cu ajutorul Finpanda poți găsi cel mai bun credit rapid pentru nevoile tale. Poți compara creditele și dobânda. Astfel, poți să iei cea mai bună decizie. Fă rost de bani repede cu un credit rapid!

Buscar

Encuentra la mejor oferta para ti

$
Luna

Imprumuturi

1

Credit7 Cea Mai Buna Oferta

Suma Maxima: 7000 MDL
Credit7 Aplică Acum
Durata Maxima: 30 Luna
Procent %
$
Varsta Minima: 21 An
Procent: 30 Luna
Verifica Istoria Creditului Credit7
Informatii Aditionale
2

Credit Prime Cea Mai Buna Oferta

Suma Maxima: 50000 MDL
Credit Prime Aplică Acum
Durata Maxima: 22 Luna
Procent %
$
Varsta Minima: 20 An
Procent: 22 Luna
Verifica Istoria Creditului Credit Prime
Informatii Aditionale
3

Iute Credit Cea Mai Buna Oferta

Suma Maxima: 60000 MDL
Iute Credit Aplică Acum
Durata Maxima: 42 Luna
Procent %
$
Varsta Minima: 18 An
Procent: 42 Luna
Verifica Istoria Creditului Iute Credit
Informatii Aditionale

Intrebari Frecvente

Creditul rapid este o soluţie simplă la orice tip de urgenţă, în special atunci când rămâi fără bani. Nu întotdeauna poţi să te împrumuţi de la rude sau de la prieteni când rămâi fără bani. Chiar dacă returnezi suma împrumutată la timp, tot poţi să strici relaţia cu cei apropiaţi. Din acest motiv este cel mai bine să iei un în credit rapid, care acum poate fi accesat şi online.

Creditul rapid online este o formă de creditare foarte uşor de accesat. Acesta este un produs al IFN-urilor, deci aceleaşi condiţii nu se aplică şi unui credit bancar. Acest credit poate fi solicitat online, de pe site-ul IFN-ului ales. Formularul de solicitare este simplu de completat. După ce soliciţi creditul în câteva minute primeşti un mesaj care îţi spune dacă te-ai calificat sau nu pentru suma cerută. Banii îţi intră în cont în numai câteva ore, deci acest împrumut este unul rapid. 

Creditul rapid online a fost creat pentru situaţiile urgente. Din acest motiv este simplu de solicitat şi banii îţi sunt transferaţi în cont rapid. De asemenea, trebuie să ai în vedere că acest tip de credit nu cere acte doar pentru sume mici. Iar acestea trebuie să fie returnate în maxim 30 de zile de la începerea creditului. Prin urmare, este indicat să nu te împrumuţi mai mult decât ai nevoie.

 

Creditul online rapid este foarte simplu de obţinut. Este indicat ca înainte de a solicita un credit online să cauţi cea mai bună opţiune de creditare pentru tine. Consultă un calculator de credite, cum este cel de la Finpanda, pentru a afla care sunt ofertele şi detaliile importante despre creditul dorit.

finpanda.com

Creditul rapid este cea mai simplă modalitate de a face rost de bani, atunci când ești strâmtorat. Nu întotdeauna poți să te împrumuți de la prieteni sau familie. Exact în aceste situații un credit rapid te poate ajuta. A început copilul școala și trebuie să îi cumperi rechizite, ți s-a stricat mașina sau ți s-a spart o țeavă? Dacă nu ai un cont de economii stabil care să te ajute, atunci trebuie să iei bani cu împrumut. Iar alergătură la bănci nu te ajută întotdeauna. Așa că singura ta variantă este să iei un credit iute. Iată ce trebuie să știi despre acest produs.

Ce este creditul rapid?

Creditul rapid este un produs financiar oferit de IFN-uri. De cele mai multe ori, un astfel de împrumut se oferă foarte iute și fără foarte multe acte. Persoanele care nu au un contract de muncă pe perioadă nedeterminată, cei care au un venit variabil, pot să ia un împrumut rapid. El este foarte practic și ușor de luat. Un alt avantaj îl constituie faptul că în posesia banilor intri foarte repede. Diferența între creditele tradiționale, bancare și împrumuturile iuți este că acestea din urmă este mai ușor de accesat.

Cum obții un împrumut rapid? 

Creditele iuți au fost create pentru a ajuta oamenii care au nevoie de bani urgent. Astfel, procesul de creditare în cazul creditelor rapide este foarte simplificat. Pașii sunt puțini și ușor de urmat, chiar și atunci când te grăbești. Pentru a accesa un astfel de credit trebuie să îndeplinești următoarele condiții: 

 • Să ai peste 18 ani
 • Să ai o dovadă a venitului
 • Să fii rezident al Republicii Moldova
 • Să ai capacitatea de a returna creditul sau ratele la data convenită

Cum iei un împrumut iute

După cum spuneam, procedura este mult mai simplificată ca în cazul creditelor bancare. Dacă atunci când iei un credit de la bancă trebuie să alergi după adeverințe și să aștepți mult timp pentru a-ți fi aprobat creditul, în cazul împrumutului rapid lucrurile sunt mai eficiente. Poți să aplici pentru un credit iute pe internet, prin telefon sau dacă simți nevoia la ghișeul unei reprezentanțe. Actele, sunt și ele minimale. Ai nevoie de o copie după buletin și o adeverință că ai venit, dacă ți se cere expres. Însă, în multe cazuri nici aceasta din urmă nu este obligatorie. Suma maximă pe care o poți împrumuta este de maxim 5000 de lei, poate chiar mai mult, însă aceasta este determinată de venitul tău și de capacitatea de a returna ratele lunare.

Ce avantaje are creditul rapid 

Creditul rapid are o serie de avantaje, din acest motiv este accesat de din ce în ce mai mulți oameni. Iată care sunt avantajele: 

 • Posibilitatea de a alege cel mai benefic credit pentru tine
 • Ți se cer foarte puține acte
 • Poți să soliciți creditul online
 • Poți primi banii și la Poștă, dacă nu ai un cont în bancă
 • Creditul îl primești în cel mai scurt timp
 • Poți să te răzgândești, dacă apare o oferă mai avantajoasă, doar înainte de a semna contractul final
 • Nu se cer bani pentru analiza creditului
 • Nu are comisioane ascunse, totul este transparent

La ce trebuie să te gândești înainte de a lua un credit rapid? 

Chiar dacă procedura de creditare este foarte simplificată, tot este nevoie să fii responsabil. Singurul lucru pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când iei un credit rapid este dacă ai posibilitatea de a plăti ratele la timp. Însă, dacă ai în vedere acest aspect și ești sigur că poți îndeplini condițiile, atunci ar trebui să faci acest pas, în special dacă ai nevoie urgentă de bani. Creditul rapid este de adevărat ajutor în situații speciale și te poți folosi de el.