Vrei un credit nebancar? Iată ce trebuie să știi

Când vrei să iei un credit nebacnar consultă site-ul Finpanda. Aici vei putea afla care este cel mai bun împrumut nebancar pentru tine, în funcție de rate și dobândă. Și alte informații despre creditele nebancare sunt prezentate pe site.

Buscar

Encuentra la mejor oferta para ti

$
Luna

Imprumuturi

1

Iute Credit Cea Mai Buna Oferta

Suma Maxima: 60000 MDL
Iute Credit Aplică Acum
Durata Maxima: 42 Luna
Procent %
$
Procent: 42 Luna
Verifica Istoria Creditului Iute Credit
Varsta Minima: 18 An
Informatii Aditionale

Creditul bancar devine din ce în ce mai popular în ultimul timp. Ș pe bună dreptate se întâmplă acest lucru. Ele au devenit mai accesibile, au oferte speciale, sunt rapide și nu cer foarte multe acte. Astfel, dacă trebuie să faci o mică renovare sau să repari ceva de care ai neapărată nevoie rapid, poți să iei un astfel de credit. Împrumuturile nebancare sunt foarte variate, astfel că toată lumea poate accesa un credit, chiar li persoanele care nu pot prezenta o adeverință de venit. 

Ce este un credit nebancar

Creditele nebancare în Republica Moldova sunt oferite de organizațiile de microfinanțare. Acestea sunt reglementate de Comisia Națională a Pieței Financiare conform legii numărul 192 din 12.11.1998 care este suplimentată de legea nr. 1 din 16.03.2018. Absolut toate creditele nebancare sunt legale și controlate îndeaproape de CNPF. 

Astfel, poți să ai încredere că nu există clauze contractuale ascunse, deoarece ar intra în conflict cu legea 1/2018. De asemenea, organizațiile de microfinanțare sunt transparente, prin urmare ți se vor pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie. Și având în vedere că oferă condiții foarte avantajoase și create pentru a acoperi o nișă neatinsă de instituțiile bancare, acestea au devenit din ce în ce mai populare. 

Cum iei un credit nebancar în Republica Moldova

Creditele nebancare din Republica Moldova sunt foarte accesibile. Acestea pot fi luate atât de persoane cu un loc de muncă stabil cât și de cei care nu au adeverințe de venit, pensionari și studenți care lucrează part-time. Acestea pot fi solicitate fizic, la ghișeul organizației alese de tine, online sau prin telefon. Astfel, atunci când ai o urgență poți să iei foarte rapid un împrumut nebancar. Iată ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a lua un astfel de credit: 

 • Să fii major
 • Să ai carte de identitate sau buletin
 • Să fii cetățean al Republicii Moldova
 • Să ai un număr de telefon activ sau o adresă de e-mail
 • Să ai o formă de venit

Cum alegi cel mai bun împrumut nebancar pentru tine

Piața creditelor nebancare este foarte variată. Astfel, că înainte de a face un credit trebuie să te interesezi care este cea mai bună variantă pentru nevoile tale. Cel mai simplu este să folosești un calculator de credite, pentru a te informa cu privire la suma maximă acordată, la dobândă dar și alte detalii care ți-ar putea fi folos. Dar înainte de a căuta, gândește-te foarte bine ce tip de împrumut nebancar rapid vrei. Acestea sunt create pentru anumite nevoi și au oferte specifice. Prin urmare, dacă vrei un credit nebancar auto, este indicat să cauți întâi unul de acest tip și apoi, alte opțiuni. 

Ce avantaje au creditele nebancare

Având în vedere că împrumuturile nebancare au fost create pentru diferite nevoi, dar nu pentru investiții, acestea sunt rapide și simplu de accesat. Însă, mai au și alte avantaje, în special atunci când ai nevoie de o sumă mică de bani. Iată care sunt acestea în cazul creditelor nebancare: 

 • Poate fi luat oricând și de oriunde
 • Sunt accesibile
 • Procedura este transparentă
 • Creditul este aprobat în câteva minute
 • Nu ți se cere gaj sau garanții
 • Se oferă și numerar

Ce trebuie să iei în considerare înainte de a accesa un credit nebancar?

Înainte de a accesa un credit nebancar trebuie să te gândești foarte bine la suma de care ai nevoie. Este ideal dacă împrumuți doar cât îți este necesar. De asemenea, trebuie să în vedere și faptul că acest împrumut trebuie returnat. Prin urmare, ar trebui să te asiguri că plata ratelor nu este un efort foarte mare pentru tine. Odată ce ai luat toate aceste aspecte în calcul, poți să iei cu încredere un credit nebancar urgent ca să îți rezolvi problema rapid.