De unde iei cele mai bune credite în Chișinău

De unde iei cele mai bune credite în Chișinău

Piața de credite din Chișinău și, implicit, republica Moldova, este foarte variată. Ai varianta bancară care este foarte rigidă și care oferă foarte greu credite. Și mai poți să optezi pentru creditele oferite de Organizațiile de microfinanțare, care sunt flexibile și accesibile. Dar pentru tine trebuie să primeze nevoia. Dacă ai nevoie de bani urgent, poți să iei oricând un credit rapid în Chișinău sau online dacă stai mai departe de centru.

 

Ia un credit rapid în Chișinău atunci când te grăbești

 

Creditele rapide sunt perfecte pentru situațiile în care ai o urgență. Nu toată lumea are la dispoziție un cont de economii cu care să își rezolve problemele stringente. Prin urmare, un credit pe care să îl poți lua repede și fără foarte mult efort este excelent. Ei bine, împrumutul rapid în Chișinău se aprobă în maxim 15 minute, deci poți fi sigur că nu aștepți foarte mult. În plus, documentația este minimală, doar o copie după buletin, așa că este accesibil oricui.

 

Un credit online cu buletinul în Republica Moldova te poate ajuta

 

În cazul în care nu vrei să te deplasezi nicăieri sau ești constrâns de timp, un credit online este perfect pentru tine. Este suficient să intri pe site-ul organizației de microfinanțare alese de tine și să completezi formularul de solicitare. Informațiile de care ai nevoie sunt toate publice și este important să le citești pe toate înainte de a semna contractul. De asemenea, poți să iei un credit online de oriunde din Republica Moldova sau din lume, atâta timp cât ai o conexiune la internet stabilă.

 

Ia un credit fără adeverință de venit în Chișinău, dacă nu ai contract de muncă

 

Persoanele care muncesc fără contract de muncă sau cu contract de colaborare nici nu se pot apropria de un credit bancar. La bancă trebuie să prezinți contractul de muncă. Ei bine, organizațiile de microfinanțare sunt mai relaxate din acest punct de vedere. Poți să iei un credit fără adeverință de venit și în Republica Moldova. Totuși, aceste credite nu sunt pentru investiții, astfel sumele oferite nu sunt foarte mari.

 

De ce acte ai nevoie pentru a lua un credit rapid în Chișinău

 

Creditele în Chișinău sunt foarte relaxate când vine vorba de documentație. În general, ai nevoie doar de o copie după buletin, indiferent de unde iei împrumutul. De asemenea, nu trebuie să îndeplinești foarte multe condiții pentru a-ți fi aprobat creditul. De altfel, în cele mai multe cazuri, nici adeverința de venit nu este obligatorie. Iată, însă, ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a lua un credit în Chișinău:

 

 • Să ai peste 18 ani
 • Să ai un buletin valabil
 • Să fii cetățean al Republicii Moldova
 • Să fii capabil să returnezi împrumutul luat la timp, chiar dacă nu trebuie să prezinți o adeverință de venit

 

Cum alegi cel mai bun credit în Chișinău

 

Cu toții suntem conștienți că dacă avem mai multe informații, atunci putem să luam cea mai bună decizie. Același principiu se aplică și în cazul creditelor. Însă, este destul de greu să cauți toate ofertele de pe piața din Republica Moldova. Mai comod este să folosești un calculator de credite. Acesta, nu numai că îți indică rata lunară pentru suma pe care vrei să o împrumuți, dar și detalii despre creditul în sine. Iar toate informațiile le poți afla online, fără să mergi nicăieri.

 

Care sunt avantajele unui credit rapid

 

Creditele oferite de Organizațiile de Microfinanțare au fost create pentru a ajuta oamenii atunci când se grăbesc. Prin urmare, organizațiile pun la dispoziția clienților o serie de instrumente care facilitează procesul de aprobare. Însă, creditele rapide au și alte avantaje printre care se numără:

 

 • Sunt rapide
 • Pot fi luate oricând și de oriunde, deoarece formularele se găsesc online
 • Nu ți se cere adeverință de venit
 • Nu trebuie să lași gaj și nici să aduci garanții
 • Ai nevoie doar de o copie după buletin
 • Procedura este foarte transparentă, toate informațiile contractuale se găsesc online
 • Nu există comision de analiză și nici alte comisioane ascunse
 • Suma este flexibilă

 

La ce trebuie să te gândești înainte de a lua un credit urgent

 

Orice credit presupune o responsabilitate financiară majoră din partea ta. Indiferent cât de ușor este de accesat acest credit și cât de repede îți intră banii în cont, trebuie să ții minte faptul că plata ratelor vine cu un efort din partea ta. Din acest motiv, este indicat să fii foarte atent la suma pe care o împrumuți și la ratele pe care trebuie să le dai înapoi în fiecare lună. Un calculator îți va indica cam cât este rata lunară, ca să îți faci o idee. Însă, niciodată nu te împrumuta mai mult decât poți returna.

 

Pentru ce iei un credit în Chișinău

 

Nevoile personale pentru care ai putea să iei un credit în Chișinău sunt variate. Trebuie să ții cont de faptul că un credit rapid este un microîmprumut, destinat consumului, nu investițiilor. Astfel, nu vei putea să cumperi o casă cu un astfel de împrumut, însă vei putea să repari o stricăciune. Pentru cadouri, sărbători sau ieșiri mai exclusiviste poți folosi acești bani. În definitiv, creditul rapid a fost creat pentru a ajuta oamenii atunci când ai ei nevoie.

Imprumuturi

Suma Maxima: 50000 MDL
Credit Prime Aplică Acum
Procent %
Durata Maxima: 22 Luna
Suma Maxima: 50000 MDL
Informatii Aditionale
Suma Maxima: 60000 MDL
Iute Credit Aplică Acum
Procent %
Durata Maxima: 42 Luna
Suma Maxima: 60000 MDL
Informatii Aditionale

Imprumuturi

Suma Maxima: 50000 MDL
Credit Prime Aplică Acum
Procent %
Durata Maxima: 22 Luna
Suma Maxima: 50000 MDL
Informatii Aditionale
Suma Maxima: 60000 MDL
Iute Credit Aplică Acum
Procent %
Durata Maxima: 42 Luna
Suma Maxima: 60000 MDL
Informatii Aditionale