4.9

Evaluarea entității

589

Utilizatorii au ales

58

Review-uri utilizator

Aplică Acum
 • Serviciul Clienți
 • Interese
 • Conditii
 • Serviciile tehnice

De ce?

Iute Credit?

 • Suma 60,000 MDL
 • Rambursare 42 luni
 • Comisioanele Acestea diferă în funcție de tipul de credit ales

Buscar

Encuentra la mejor oferta para ti

$
Luna

Pot depune cereri toate persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani, cetățeni ai Republicii Moldova sau persoane cu permis de ședere de lungă durată.

 • Ore de serviciu Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
 • Contact info@iutecredit.md

Cum obții cel mai iute credit în Moldova

 

Cel mai iute credit din Republica Moldova îl poți obține de la IuteCredit.md. Este o metodă rapidă și sigură de a obține credite fără gaj, pe care să le achiți fără bătăi de cap. Dacă ai nevoie de o sumă de bani rapid, fără să dai explicații și fără să fii nevoit să lași amanet sau să depui adeverințe de venit. Trebuie doar să completezi formularul online și cererea va fi procesată în 8 minute.

 

Ce este Iute Credit?

 

Iute Credit este o companie al cărei scop este să ofere credite mici persoanelor care au nevoie de acestea. Înființată în Estonia, compania oferă servicii de credit rapid în Moldova, Bosnia, Albania, Bulgaria și Kosovo. Are cele mai bune standarde în materie de finanțare rapidă, asigurate de o echipă de peste 200 de angajați, precum și de parteneri din țările în care operează.

IuteCredit.md este site-ul oficial al companiei pe care poți aplica pentru un credit doar cu buletinul. Mai poți intra în legătură cu un operator la numărul de telefon 022801500. Iute Credit poate fi contactat și prin intermediul oficiilor poștale, sau poți veni la unul dintre sediile din Chișinău, Cahul, Bălți, Edineț, Comrat, Orhei sau Ungheni.

 

Ce fel de împrumuturi se pot obține prin Iute Credit?

 

Iute Credit Moldova oferă credit cu buletinul. Principalul său produs este Credit 0%. Acesta se obține în limita a 10.000 de lei, durata de creditare fiind de o lună. Se aprobă în 8 minute, de luni până duminică și are un RPA de 0%.

Credit 0% este o gură de oxigen pentru oricine are nevoie de credite fără gaj doar cu buletinul. Nefiind o sumă foarte mare, o poți obține rapid, poți să îți rezolvi problemele cu acești bani și îi poți returna la următorul salariu fără să fie nevoie să plătești dobândă.

 

Cu un împrumut rapid poți achita o mașină

 

Dacă ești în căutarea unui auto în credit md, poți apela cu încredere la Iute Credit. Prin împrumutul pentru achiziții de mașini în rate, poți împrumuta până la 200.000 de lei. Aprobarea, ca și în cazul Credit 0%, se va face în doar 8 minute, de luni până duminică, între orele 8 dimineața și 8 seara.

Poți stabili data scadentă a ratei lunare în ziua de salariu, astfel încât să poți achita fără probleme. De dobândă nu trebuie să îți faci probleme. Randamentul procentual anual se situează la 35%, calculat la un credit de 200.000 lei , lucru care nu va îngreuna plata ratelor.

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru un credit online de la Iute Credit?

 

Ca să obții un împrumut Iute Credit doar cu buletinul, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

 • Să ai vârsta de minimum 18 ani.
 • Să fii cetățean al Republicii Moldova SAU
 • Dacă ești cetățean străin, să ai viză de reședință de lungă durată.
 • Să fii angajat cu acte în regulă.
 • Venitul tău să fie unul stabil (să nu se schimbe de la lună la lună).
 • Venitul tău să fie regulat (să nu întârzie mai mult de 2-3 zile).
 • Să fii client nou SAU
 • Să ai un istoric de credit bun.

În acest fel, vei beneficia de credit fără gaj și fără certificat de salariu pentru a rezolva problemele urgente pe care le ai. Creditele sunt aprobate în 8 minute, dacă aplici de luni până duminică în intervalul orar 8:00 – 20:00.

 

Verifică soldul folosind platforma online Iute Credit, IuteCredit.md

 

Dacă vrei să verifici suma pe care o ai de plătit, poți să faci acest lucru pe platforma oficială a Iute Credit, site-ul IuteCredit.md. Urmează acești pași pentru a vedea soldul actualizat la zi:

 1. Intră pe IuteCredit.md.
 2. Mergi la My Iute (în dreapta sus).
 3. Introdu în prima casetă numărul contractului.
 4. Introdu în caseta a doua data nașterii în format zz.ll.aaaa (spre exemplu 23.09.1981).
 5. Dă click pe Verifică Creditul.

Îți va fi afișată pe ecranul calculatorului sau al telefonului mobil suma exactă pe care o ai de plătit, precum și restul de bani pe care trebuie să îi mai dai. Achită Iute Credit în siguranță.

 

Serviciul perfect pentru a obține un credit comod

 

Vrei să obții credite online nebancare? Nimic mai simplu. Acum poți demara aceste operațiuni și prin intermediul mesajelor. Dacă ai deja un împrumut, poți obține unul adițional contactând Iute Credit prin SMS.

Procedura este simplă, iar tu trebuie să urmezi acești pași:

 • Trimite un SMS la numărul de telefon 5588 în formatul INDP:SUMA. INDP este numărul tău de contract iar SUMA este suma de bani pe care o dorești
 • Vei primi un mesaj care va conține detaliile împrumutului și aprobarea sumei.
 • Dacă accepți, trimite DA la numărul de telefon 5588.
 • Vei primi un mesaj care va conține locul din care poți ridica banii.

Trebuie să știi că suma maximă pe care o poți solicita adițional din partea Iute Credit este de 3000 de lei. Pentru aceștia nu trebuie să dai nicio justificare și nici nu trebuie să prezinți garanții. Suma se aprobă automat, în baza contractului vechi de credit fără adeverință venit.

 

Este Iute Credit un împrumut sigur?

 

Fără îndoială. Cei peste 300.000 de clienți care au obținut credit doar cu buletinul fără adeverință salariu stau mărturie că serviciile oferite de Iute Credit sunt de cea mai bună calitate. Cei 10 ani de experiență în credite rapide online au transformat IuteCredit.md în cel mai rapid furnizor de împrumuturi din Moldova.