Vrei mașină? Ia un credit auto

Vrei să îți cumperi mașină? Ia cel mai bun credit auto pentru nevoile tale cu ajutorul Finpanda. Poți să afli toate informațiile de care ai nevoie de pe site. Astfel, vrei lua o decizie informată fără efort.

Buscar

Encuentra la mejor oferta para ti

$
Luna

Imprumuturi

1

Iute Credit Cea Mai Buna Oferta

Suma Maxima: 60000 MDL
Iute Credit Aplică Acum
Durata Maxima: 42 Luna
Procent %
$
Procent: 42 Luna
Verifica Istoria Creditului Iute Credit
Varsta Minima: 18 An
Informatii Aditionale

Un credit auto te poate ajuta să îți iei mașina de care atât de mult nevoie, în special dacă aceasta este la mâna a doua. Suntem realiști atunci când spunem că nu putem să facem nicio investiție majoră fără credite. Economisirea a devenit din ce în ce mai dificilă. Astfel, atunci când vrei să cumperi ceva mai scump, cum este un automobil, ești nevoit să faci un credit. Dar, având în vedere că din ce în ce mai multă lume face acest lucru, piața de creditare s-a dezvoltat foarte mult, deci poți să și alegi care este cel mai bun credit pentru tine.

Cum alegi cel mai bun credit auto

Piața creditelor auto este în continuă dezvoltare și din acest motiv instituțiile vin cu oferte din ce în ce mai avantajoase pentru clienți. Astfel, ai de ales între două tipuri de credite: bancare și nebancare. Cele bancare sunt rigide și nu oferă foarte multe avantaje. Creditele auto nebancare sunt mult mai flexibile și răspund mai repede la nevoile clienților. Astfel, poți să îți setezi singur intervalul de plată al ratelor, poți să alegi suma, deoarece nu există un prag minim pe care vrei să îl îndeplinești, sunt rapide, cu o perioadă de aprobare în câteva minute și pot fi accesate online. Toate detaliile despre împrumuturile nebancare sunt publice, pe site-ul organizației de la care vrei să iei banii.

Cum iei un credit pentru automobile în Republica Moldova

Creditele pentru automobile sunt flexibile. După cum spuneam, poți să aplici pentru un împrumut online, prin telefon sau mergând la ghișeu. Dacă ți s-a stricat mașina pe drum și are nevoie de reparații mai costisitoare, nu trebuie să te deplasezi nicăieri, poți să iei creditul auto rapid. Pentru a te împrumuta trebuie doar să completezi formularele online sau cele fizice de la organizație și să fii de acord cu condițiile impuse. De asemenea, documentația nu este foarte stufoasă. Pentru a lua un împrumut auto trebuie să îndeplinești următoarele condiții: 

  • Să ai peste 18 ani
  • Să ai un act de identitate valabil
  • Să fii ce cetățean al Republicii Moldova
  • Să demonstrezi că au un venit, dacă nu prin adeverință de muncă, atunci măcar printr-un extras bancar

În ce situații apelezi la un credit auto rapid

Creditul auto rapid a fost creat pentru oamenii care își doresc o mașină sau au probleme cu automobilul. Acesta nu are un cuantum suficient de mare pentru a putea să cumperi o mașină nouă. Însă, dacă îți dorești să investești într-o mașină folosită, atunci împrumutul pentru autoturisme este perfect pentru tine. Poți să iei acest credit oricând pentru orice fel de problemă legată de mașina ta personală. 

Care sunt avantajele creditelor auto în Republica Moldova

Creditele auto nebancare au o serie de avantaje față de cele clasice. Cel mai important aspect este că au fost create pentru a cumpăra o mașină nouă sau pentru a o repara pe cea a cărui proprietar ești. Acestea mai au o serie de plusuri, printre care se numără: 

  • Poți să îl iei oricând și de oriunde
  • Este accesibil oricui, chiar și pensionarilor
  • Nu toate organizațiile îți cer adeverință de venit
  • Nu ți se cere gaj și nici garanții suplimentare
  • Cererea se aprobă în câteva minute
  • Nu există comisioane ascunse

La ce trebuie să te gândești înainte de a lua un credit auto

Înainte de a lua orice credit, chiar și un împrumut auto trebuie să ai în vedere suma de care ai nevoie și dacă îți permiți să plătești rata la timp. Chiar dacă se ia foarte ușor, trebuie să ai grijă să nu te supraîntorezi. Poți să optezi pentru o mașină mai ieftină sau să cauți altă ofertă. Nu uita că te împrumuți de bani și că aceștia trebuiesc returnați, deci este important să fii foarte responsabil.