4.9

Evaluarea entității

520

Utilizatorii au ales

51

Review-uri utilizator

Aplică Acum
 • Serviciul Clienți
 • Interese
 • Conditii
 • Serviciile tehnice

De ce?

Mogo?

 • Suma 2,000 lei

Buscar

Encuentra la mejor oferta para ti

$
Luna

Puteți solicita un credit dacă sunteți cetățean al Republicii Moldova care deține buletin de identitate al Republicii Moldova, dacă ați împlinit vârsta de 21 de ani până la vârsta de 63 de ani la momentul depunerii cererii.

De regulă, deținerea altor credite de la alte instituții nu este un obstacol în aprobarea cererii. Totul depinde de suma plăților lunare care trebuie să le faceți pentru a achita alte datorii. Vă sfătuim să depuneți o cerere și să aflați despre capacitățile dvs. chiar astăzi!

 • Ore de serviciu Luni-Vineri: 08:30 - 17:30
 • Contact info@mogo.md

Credit rapid auto pentru mașina ta de la Mogo Credite

 

Mogo este o instituție financiară specializată pe oferte în vederea achiziționării de mașini în credit. Dacă dorești să îți cumperi mașină și nu dispui de toată suma necesară, intră pe Mogo.md. Sigur vei găsi un produs financiar potrivit nevoilor tale.

Experiența financiară în peste 14 țări din întreaga lume a transformat Mogo într-o companie de top în ceea ce privește finanțările de credit auto. Pe piața din Moldova, compania este prezentă de doi ani de zile. În acest timp s-a remarcat ca fiind un partener serios pentru toți clienții săi.

 

Mogo este o companie financiară de top

 

Compania Mogo are sediul principal la Riga, în Letonia. Înființată în 2012, aceasta a rulat credite în valoare de 405 milioane de euro în 14 state iar în prezent are un portofoliu de împrumuturi de 170 de milioane de euro.

Specializată în operațiuni cu mașina în credit, Mogo are o echipă de 850 de angajați care crește de la lună la lună, precum și peste 100.000 de clienți mulțumiți. Peste 80% dintre aceștia se află deja la al doilea credit.

 

La Mogo găsești mașini în credit fără prima rată

 

Mogo și platforma sa pe internet, Mogo.md sunt o întreprindere financiară nebancară specializată credite auto. Dacă te gândești să iei mașini în credit Chișinău este orașul perfect pentru acest lucru.

Chiar pe site-ul Mogo.md, la secțiunea Autoportal, vei găsi de vânzare mașini second hand în rate. Prețurile sunt accesibile, iar în dreptul fiecărei oferte găsești și valoarea ratei lunare pe care o ai de achitat.

 

Ce altfel de credite online poți lua de la Mogo?

 

Pe Mogo.md găsești și alt fel de credite. Spre exemplu, dacă vrei să cumperi mașina pe firmă, ai la dispoziție varianta de achiziție în leasing. Aceasta este o opțiune viabilă în cazul firmelor care au parcuri auto și care nu doresc neapărat achiziția mașinilor respective.

Pentru a achiziționa mașină poți obține de la Mogo credite fără gaj doar cu buletinul. Însă poți obține și un credit nevoi personale md. Acesta se acordă doar cu propria mașină depusă ca garanție. Aceasta nu va fi folosită în niciun fel pe perioada contractuală, iar tu o vei găsi în parcul auto la fel cum ai lăsat-o.

 

Extra beneficii pentru credite de la Mogo

 

Creditele oferite de Mogo sunt gândite astfel încât să fie ușor accesibile, sigure, neîmpovărătoare și corecte pentru ambele părți. Principalele caracteristici ale acestora sunt:

 • Minima birocrație: vei avea nevoie doar de buletinul de identitate emis de Guvernul Republicii Moldova, permisul de conducere valabil și vârsta minimă de 21 de ani.
 • Perioadă flexibilă: termenele de rambursare durează până la 7 ani, în funcție de nevoile fiecăruia.
 • Avantaj client: rambursarea anticipată se face fără penalități și fără a fi obligat la plata dobânzilor subsecvente.
 • Flexibilitate: Poți aplica online, la telefon sau la birourile Mogo din Chișinău sau Bălți.
 • Înțelegere: se pot face amânări de plată astfel încât să rămâi cu un istoric de credit curat.
 • Transparență: toate comisioanele sunt prezentate pe site și pe contractul de creditare.

 

La ce să fii atent când cumperi o mașină în credit?

 

O mașină este o investiție pentru viitorul apropiat. Așadar, trebuie să ai grijă ca ea să aibă o durată de funcționare cel puțin egală, dacă nu mai mare, cu perioada de rambursare a creditului. Ca să nu riști să dai banii degeaba, trebuie să ții cont de următoarele aspecte:

 • Să fie potrivită pentru nevoile tale (caroserie subcompactă, compactă, sedan, hatchback, SUV, dubă).
 • Alege motorizarea care îți convine mai mult (benzină, GPL, motorină, hibrid, electrică) și consumul mediu.
 • Costurile de întreținere, asigurare și impozit să fie convenabile.
 • Verifică seria de șasiu (VIN), legalitatea și integritatea actelor.
 • Să nu aibă rugină, îndoituri, să nu aibă nuanțe diferite la vopsea, vopseaua să nu aibă bule, lufturile dintre praguri/plafon și uși, capotă și aripă sau faruri să nu fie lăbărțate (semn că a avut accidente și a fost revopsită).
 • Verifică uzura tapițeriei și compară cu numărul de kilometri. O mașină la 100.000 – 150.000 km nu ar trebui să aibă uzură mare sau rupturi la tapițeria de pe scaunul șoferului, capul schimbătorului sau pe volan.
 • Ai grijă ca toate comenzile din bord și luminile să fie funcționale.
 • Miroase bine mașina. Dacă se simte miros de umezeală sau de noroi ori mașina a fost victima unei inundații, ori are podeaua spartă.
 • Să nu aibă martori aprinși în bord, la drive-test să nu bată, să nu troncănească, să nu tragă stânga sau dreapta, să nu huruie, să frâneze în mod egal, să nu cârâie la schimbatul vitezelor, fumul de la eșapament să nu fie prea negru sau prea alb, să aibă uleiul clar, lichidele completate, furtunurile și cablurile să nu fie crăpate.
 • Cere vânzătorului să faceți o verificare la un service auto autorizat.

 

Ești mai aproape de mașina pe care ți-o dorești cu Mogo

 

Dacă ai făcut aceste teste și te-ai convins că mașina este bună și vânzătorul este serios, nu mai aștepta. Solicită un credit rapid auto pe Mogo.md. Vei primi răspunsul la cererea ta în 15 minute, iar apoi vei semna contractul la reprezentanța Mogo din Chișinău sau Bălți. În cel mai scurt timp vei fi fericitul proprietar al mașinii, cu un credit comod pe care îl poți rambursa fără probleme.