Tot ce trebuie să știi despre creditul online 

Ia un credit online atunci când te grăbești! Compară creditele pe site-ul Finpanda ca să iei cel mai bun împrumut. Fără efort și fără alergătură poți să iei cel mai bun credit online pentru nevoile tale.

Buscar

Encuentra la mejor oferta para ti

$
Luna

Imprumuturi

1

Credit7 Cea Mai Buna Oferta

Suma Maxima: 7000 MDL
Credit7 Aplică Acum
Durata Maxima: 30 Luna
$
Procent %
Procent: 30 Luna
Varsta Minima: 21 An
Verifica Istoria Creditului Credit7
Informatii Aditionale
2

Credit Prime Cea Mai Buna Oferta

Suma Maxima: 50000 MDL
Credit Prime Aplică Acum
Durata Maxima: 22 Luna
$
Procent %
Procent: 22 Luna
Varsta Minima: 20 An
Verifica Istoria Creditului Credit Prime
Informatii Aditionale
3

Iute Credit Cea Mai Buna Oferta

Suma Maxima: 60000 MDL
Iute Credit Aplică Acum
Durata Maxima: 42 Luna
$
Procent %
Procent: 42 Luna
Varsta Minima: 18 An
Verifica Istoria Creditului Iute Credit
Informatii Aditionale

Intrebari Frecvente

Documentaţia pentru împrumutul rapid online este minimală. Dacă vrei să împrumuţi o sumă mică de bani trebuie să prezinţi numai o copie după buletin şi un extras de cont de la contul curent. În cazul în care vrei să ceri mai mult de 3000 de lei, atunci trebuie să ataşezi solicitării şi o adeverinţă de venit, cupon de pensie sau dovada unui venit periodic. Totul se face foarte simplu, fără alergătură şi fără foarte multe hârtii. Trebuie să ştii că pentru a primi un credit rapid este obligatoriu să ai peste 18 ani şi să fii cetăţean al României.

finpanda.com

Creditul online este cea mai bună modalitate de a-ți rezolva niște probleme urgente. Atunci când ai nevoie de bani, ultimul lucru pe care vrei să îl faci este să alergi după ei. Dar creditele clasice, exact acest lucru te pus să faci. Trebuie să strângi adeverințe, să alergi după acte și să aștepți mult timp după bani. Însă, în cazul în care te grăbești sau nu ești în localitatea de domiciliu, poți să iei un credit online rapid, fără să fii nevoit să depui foarte mult efort.

Ce este creditul online? 

Creditul online este un împrumut pe care poți să îl iei numai de la organizațiile de finanțare. Diferențele între creditele bancare și cele nebancare nu sunt foarte mari. Singurele caracteristici care ies în evidență sunt faptul că cele din urmă pot fi obținute rapid, online și fără foarte multe acte. Astfel, împrumuturile online sunt cea mai simplă și rapidă modalitate de a face rost de bani atunci când te grăbești. Avantajul unui credit care pot fi luat online este că nu trebuie neapărat să fii acasă, acolo unde ai domiciliul. Poți să aplici pentru un împrumut chiar și atunci când ești în vacanță și ai rămas fără bani.

Cum iei un împrumut online?

Împrumutul online se solicită rapid și simplu. Trebuie doar să completezi formularul de comandă de pe site-ul organizației aleasă de tine. Nu trebuie să te deplasezi nicăieri. Mai mult decât atât, nici nu vei aștepta foarte mult, deoarece creditele online sunt rapide. Singurele condiții pe care trebuie să le îndeplinești sunt:

 • Să ai peste 18 ani
 • Să fii cetățean a Republicii Moldova
 • Să ai o carte de identitate sau buletin
 • Să ai un venit pentru a putea să plătești ratele la timp

Cum alegi cel mai bun credit online rapid?

Un credit rapid online poate să te ajute foarte mult atunci când ai o problemă de rezolvat. Și având în vedere că piața este foarte ofertantă în acest sens, poți să alegi cea mai bună variantă pentru tine. Cel mai simplu este să folosești un calculator de credite online, ca să afli care sunt ratele lunare, dobânda și condițiile de acordare a fiecărui credit care răspunde nevoilor tale. Trebuie să știi că în cele mai multe cazuri poți cere informații suplimentare în cazul în care ai neclarități. Cu cât ești mai informat, cu atât mai bună va fi decizia pe care o vei lua.

Care sunt avantajele împrumutului online rapid și simplu?

Principalul avantaj al creditului online este accesibilitatea. Poți să îl iei oricând și de oriunde. O poză după buletin și un extras de cont sunt suficiente pentru a te califica pentru un astfel de împrumut. Însă, creditele online au și alte avantaje:

 • Este simplu de obținut
 • Nu trebuie să mergi nicăieri, o conexiune de internet este suficientă
 • Procedură transparentă, toate informațiile sunt online
 • Nu se cere gaj și garanții
 • Nu există comisioane ascunse, cum sunt cele de analiză
 • Creditul se confirmă în câteva minute
 • Poți să refaci creditul dac la o dată viitoare mai ai nevoie de bani

La ce trebuie să te gândești înainte de a lua un credit online?

Orice tip de credit presupune o îndatorire contractuală că vei returna suma împrumutată plus dobânda aferentă, stipulată în actul pe care l-ai semnat. Asta înseamnă că înainte de a te împrumuta trebuie să te gândești foarte bine dacă poți plăti rata în fiecare lună sau săptămână. Dacă aceasta ți se pare prea mare, este indicat să iei un credit mai mic. 

Un credit online te poate ajuta în toate situațiile în care ai nevoie de o sumă mică de bani. Însă, trebuie să fii responsabil atunci când îl accesezi, deoarece această sumă se returnează. Totuși, dacă ai în vedere și partea ta de acord, împrumutul online este cea mai facilă metodă de a face rost de sume relativ mici de bani, atunci când ai nevoie de ele. Acest credit este rapid și foarte simplu de accesat.