4.9

Evaluarea entității

550

Utilizatorii au ales

51

Review-uri utilizator

Aplică Acum
 • Serviciul Clienți
 • Interese
 • Conditii
 • Serviciile tehnice

De ce?

Credit Prime?

 • Suma 50,000 MDL
 • Comisioanele Acestea diferă în funcție de tipul de credit ales

Buscar

Encuentra la mejor oferta para ti

$
Luna

Orice cetăţean al Republicii Moldova cu vârstă peste 20 ani şi venit lunar constant poate obţine un împrumut.

Dacă informaţiile completate de tine în cererea de împrumut sunt eronate, solicitarea ta va fi respinsă.

 • Contact info@creditprime.md
 • Telefon 022-010-030

Mai aproape de visele tale cu CreditPrime

 

CreditPrime este aliatul tău de încredere atunci când ai nevoie de sprijin financiar pentru a-ți îndeplini visele. Cu CreditPrime.md ai acces în 15 minute la credite fără gaj, cu care să îți satisfaci orice dorință sau nevoie. Incredibil de simplu de obținut. Poți aplica la telefon sau pe internet și banii de care ai nevoie îți vor intra imediat în cont.

De ce să alegi să stai la coadă la bănci, să dai explicații peste explicații, să depinzi de o aprobare care vine cel mai devreme peste o săptămână și să fii obligat să împrumuți mai mult decât ai nevoie? Poți lua un credit comod, cu suma exactă care îți trebuie.

Pentru un credit bun nu este nevoie să depui tot felul de acte. Ai nevoie doar de buletin iar banii de credit, aprobat în 15 minute, îți vor intra pe card într-o oră. Apoi, îi poți cheltui cum vrei, fără să dai explicații. Restituirea se va face conform graficului de plăți stabilit, fără dobânzi și comisioane ascunse.

 

Un credit rapid doar cu buletinul te ajută în situații grele

 

CreditPrime te ajută în orice ocazie ai nevoie. În viață ne întâlnim deseori cu situații în care avem nevoie de un împrumut rapid. Spre exemplu, dacă ai alunecat pe gheață și trebuie să mergi la spital pentru raze, tratament și ghips. Este posibil ca în acel moment să nu dispui de o sumă de bani pentru plata tratamentelor. Dar dacă aplici la un credit online pe card, vei primi banii în cel mai scurt timp pentru a-ți rezolva problema.

Apelând la un credit rapid cerere online, poți împrumuta suma de care ai nevoie ca să faci față unei situații urgente. Dacă mașina ta are nevoie de o reparație urgentă, nu este nevoie să îți suni fiecare prieten sau rudă să te împrumuți. O poți face pe portalul CreditPrime.md. În acest fel, ai banii de reparat mașina iar apoi poți continua drumurile liniștit.

 

Apelează cu încredere la CreditPrime prin site-ul CreditPrime.md

 

CreditPrime.md este site-ul oficial al instituției de finanțare CreditPrime. Prin acesta poți efectua toate operațiunile necesare. Este securizat corespunzător operațiunilor de transfer de monedă electronică, cu certificate de securitate electronică la zi. Poate fi accesat în mod sigur de pe calculatorul sau laptopul de acasă și de pe propriul telefon cu Android sau iOS.

Instituția de microfinanțare funcționează în baza Legii nr. 202 privind activitatea băncilor, totul fiind transparent și efectuat conform contractului de credit nebancar.

 

Așa obții un credit online pe card din partea CreditPrime

 

Urmează acești pași pentru a obține banii necesari de la Credit Prime md. Este necesar să citești cu atenție și să urmezi întocmai informațiile prezentate pe site la fiecare pas.

 • Creează un cont online pe CreditPrime la următoarea adresă: https://creditprime.md/registrare/.
 • Încarcă o copie după buletin (să fie clară, făcută la lumină) și introdu numărul de contract atunci când ajungi la pașii respectivi.
 • Vei primi, la scurt timp, un SMS cu amănuntele împrumutului: suma de bani (care depinde de ce venituri ai).
 • Intră înapoi pe site-ul CreditPrime.md și accesează contul tău.
 • Acceptă condițiile împrumutului.
 • Specifică modalitatea de transfer a banilor.

 

Cum primesc banii de la CreditPrime?

 

Fiind un serviciu inovator, CreditPrime.md vine în întâmpinarea nevoilor tuturor utilizatorilor săi, indiferent de cunoștințele tehnologice. Așadar, poți primi banii unui credit ușor și rapid în următoarele feluri:

 • Direct pe cardul tău Visa sau Mastercard. Este gratuit și durează maximum două ore.
 • Transfer direct în contul bancar pe care îl pui la dispoziție. De obicei, durează 3 ore dar se poate întinde până la 24 de ore.
 • Cash la oficiile Poșta Moldovei. Durează cam o oră.
 • Cash la băncile partenere Prime Credit.

 

Cum se returnează un împrumut urgent fără acte de la CreditPrime.md?

 

Și pentru returnarea banilor, în cazul unui credit ușor și rapid luat de la CreditPrime, ai la dispoziție mai multe variante, toate gândite pentru confortul tău:

 • La sucursalele Moldinconbank (ține cont de programul lor de lucru pentru a plăti la termen).
 • La ghișeele Poșta Moldovei.
 • La terminalele de plată RunPay (funcționează inclusiv cu moneda virtuală RunPayMDL și WebMoney).
 • La terminalele QIWI.
 • Prin internet banking (atenție, transferul poate dura până la 24 de ore).
 • Cu cardul Visa sau Mastercard, direct din contul tău.

Asigură-te întotdeauna că poți returna la timp banii împrumutați. În acest fel, eviți plata dobânzilor penalizatoare. Verifică programul băncilor sau al Poștei, mai ales în perioada vacanțelor. De asemenea, ai grijă la faptul că unele transferuri pot dura mai mult (spre exemplu, un transfer bancar făcut vineri seară poate fi procesat luni dimineața).

 

Ce poți face dacă nu poți plăti împrumutul la timp

 

Conștient că în viața fiecărui om pot apărea probleme și situații neprevăzute, CreditPrime îți oferă posibilitatea de a prelungi perioada de rambursare. În contract vei avea stipulat un anumit comision pe care trebuie să îl ai încărcat în cont, în momentul în care aplici la acest serviciu. Poți amâna termenul de plată cu 7, 10, 14 sau 21 de zile. În acest fel, nu vei avea un istoric negativ, vei putea să iei în continuare credite în lei și nu vei plăti dobândă penalizatoare.

Așadar CreditPrime este serviciul în care poți avea încredere când vine vorba de credite pentru toți doar cu buletinul. Totul este transparent, totul se desfășoară printr-un contract oficial și, mai ales, toate operațiunile sunt simple și pe înțelesul tău.