Acum poți lua un credit cu buletinul fără adeverință de venit

Acum poți lua un credit cu buletinul fără adeverință de venit

Un credit cu buletinul fără adeverință de venit pare a fi un vis, în special pentru persoanele care au loc de muncă, însă nu au contract pe perioadă nedeterminată sau care sunt liber profesioniști. Însă, trebuie să recunoști că și acești oameni au nevoie urgentă de bani, chiar dacă în acest nu figurează cu un salariu mare. În realitate, piața muncă s-a schimbat foarte mult în ultimul timp. Și din ce în ce mai mulți oameni lucrează fără carte de muncă tradițională, deși au contract de muncă și declară veniturile. Pentru aceste persoane a fost creat acest tip de credit.

 

Ce este un credit cu buletinul fără adeverință de venit

 

Creditul cu buletinul fără adeverință de venit este cea mai simplă formă de creditare din Republica Moldova. Singurul act de care ai nevoie ca să accesezi creditul este o copie după buletin. În plus, acest credit se oferă și online, ceea ce înseamnă că atâta timp cât ai o conexiune stabilă la internet, poți să îl accesezi de oriunde și oricând. Întreaga procedură este transparentă și rapidă, pentru a-ți fie ție mai ușor.

 

Avantajele creditului fără adeverință de venit doar cu buletinul

 

Într-adevăr pare utopic, ca o organizație de microfinanțare să nu îți ceară nimic pentru a-ți oferi un credit. Însă, acest lucru chiar se întâmplă. În plus, acest tip de credit are mai mult avantaje notabile, printre care se numără:

 

 • Documentația minimală
 • Poți să îl soliciți online
 • Toate informațiile sunt pe site, iar procedura este transparentă
 • Perioada de aprobare este de câteva minute
 • Nu ți se cere gaj și nici garanții
 • Nu ți se cere adeverință de venit
 • Poți să prelungești termenul de plată dacă nu poți plăti la timp
 • Poți primi și bani cash

Chiar poți să iei un credit doar cu buletinul?

 

Creditul doar cu buletinul nu este o noutate, Acest produs financiar a mai fost popular în perioada anilor 2000 când puteai să faci credit la ieșire din magazin pentru a plăti cumpărăturile, în special electrocasnicele. Acum, a fost mulat pe piață și nu mai este necesară nici adeverința de venit pentru că din ce în ce mai puțini oameni au contracte de muncă clasice. Cu toții știm că doar pentru că un om nu are carte de muncă asta nu înseamnă că nu își câștigă existența. Pe același principiu se bazează și acest împrumut.

 

Când iei un credit rapid fără adeverință de venit

 

Creditul rapid cu buletinul fără adeverință de venit este un produs de consum. Poți să îl iei pentru a cumpăra diferite lucruri sau pentru a face mici reparații. Chiar și situațiile sociale în care ai nevoie de bani urgent, cum sunt sărbătorile cu familia, un necaz sau chiar un cadou mai voluminos. În realitate nu există o regulă universală de probleme pe care să le rezolvi cu un credit urgent. Atâta timp cât o sumă de bani limitată de poate ajuta, poți să iei un astfel de împrumut.

 

Cum iei un credit fără adeverință de venit în Republica Moldova?

 

Procedura este foarte simplă și practică. Dacă vrei să iei creditul online fără adeverință de venit atunci trebuie să completezi formularul de pe site. Trebuie, desigur, să alegi întâi organizația de la care să iei creditul. Însă, majoritatea oferă aceste credite online, deci nu trebuie să îți faci griji. În ciuda faptului că nu ai nevoie de multe acte, trebuie să îndeplinești câteva condiții pentru a accesa un credit cu buletinul fără adeverință de venit în Republica Moldova. Acestea sunt:

 

 • Trebuie să ai peste 18 ani
 • Trebuie să fii cetățean al Republicii Moldova
 • Trebuie să ai un număr de telefon valabil și o adresă de e-mail
 • Trebuie să ai o adresă în Republica Moldova

 

 

 

 

 

Cum alegi cel mai bun credit rapid cu buletinul pentru tine?

 

Un calculator de credite te poate ajuta să iei cea mai bună decizie atunci când alegi un credit cu buletinul. Majoritatea instituțiilor financiare oferă acest produs. Și la fel cum faci când cumperi un aparat electrocasnic, trebuie să compari ofertele. Ei bine, un calculator de credite performant complet îți indică rata pentru suma pe care vrei să o împrumuți și nu numai. Tot de aici vei afla și toate informațiile utile despre creditul pe care vrei să îl soliciți.

 

Pentru ce iei un credit cu buletinul fără adeverință de venit

 

Vrei să pleci în vacanță dar nu ai suficient de mulți bani? Vrei să faci mici reparații în casă? Ți s-a stricat mașina și trebuie să o repari? Vrei să ai o masă îmbelșugată de sărbători? Ai uitat că vine ziua soției și trebuie să îi cumperi neapărat un cadou? În toate aceste situații un credit cu buletinul te poate ajuta. Trebuie doar să fii responsabil și să te asiguri că îl poți returna în perioada contractuală.

 

Ce trebuie să știi despre creditul rapid online fără adeverință de venit

 

Creditul cu buletinul fără adeverință de venit se adresează tuturor persoanelor. Astfel, dacă ești pensionar și ai o urgență poți să iei acest credit. Freelacerii, liber-profesioniștii, cei care lucrează pe bază de proiecte sau pur și simplu nu au încă un contract de muncă, pot să ia acest credit. El este foarte practic și ușor de solicitat, chiar și atunci când te grăbești.

Imprumuturi

Suma Maxima: 50000 MDL
Credit Prime Aplică Acum
Procent %
Durata Maxima: 22 Luna
Suma Maxima: 50000 MDL
Informatii Aditionale
Suma Maxima: 60000 MDL
Iute Credit Aplică Acum
Procent %
Durata Maxima: 42 Luna
Suma Maxima: 60000 MDL
Informatii Aditionale

Imprumuturi

Suma Maxima: 50000 MDL
Credit Prime Aplică Acum
Procent %
Durata Maxima: 22 Luna
Suma Maxima: 50000 MDL
Informatii Aditionale
Suma Maxima: 60000 MDL
Iute Credit Aplică Acum
Procent %
Durata Maxima: 42 Luna
Suma Maxima: 60000 MDL
Informatii Aditionale